Logo Fundacji
Posts Kolejna-seria-stron-internetowych

Kolejna seria stron internetowych

Z przyjemnością prezentujemy Państwu kolejną serię stron internetowych wykonanych w ramach staży oraz praktyk w większości nieodpłatnie. Nieodpłatnie - nie oznacza, że fundacja sponsoruje zakup miejsca na serwerze czy wykup domen u rożnych operatorów. Fundacja także nie wykorzystuje nieodpłatnie materiałów z sieci /czytaj nielegalnie/. Strona powstaje na bazie materiałów nam przedstawionych.
Grafikę do stron zaprojektowali: Katarzyna Raszyk, Magdalena Wolnowska, Norbert Kaźmierczak, Krzysztof Suchecki Strony zakodowali: Norbert Kaźmierczak, Krzysztof Suchecki Opiekę nad projektami sprawował nieodpłatnie Józef Protasewicz jednocześnie je finansując. www.uslugibrukarskie-wroclaw.pl www.auto-komplex-poznan.pl www.autodiagnostyka-tp.pl www.autoserwis-maja.pl www.autoserwis-omankowskiej.pl www.autowasyl-poznan.pl www.brukarstwouslugi-poznan.pl www.ciesielstwoidekarstwo.pl www.dachiklinkier.com www.ffon.pl www.kep-meble.pl www.oponyuzywane-poznan.pl www.uslugibrukarskie-poznan.pl